Zijdelingse deur

Met de nieuwe zijdelingse sectionaaldeur van Hörmann krijgt u de hoge kwaliteit die u gewend bent. In plaats van naar boven, opent deze garagedeur naar de zijkant. Dit is plaatsbesparend maar natuurlijk ook erg handig. Deze is erg handig als u met de fiets de deur uit gaat bijvoorbeeld. Naast praktisch is deze zijdelingse deur ook erg elegant.

1/Snel de garage binnenkomen en verlaten

Snelle doorgang

Waar u bij traditionele deuren lang moet wachten tot de deur helemaal geopend is, is dit bij zijdelingse sectionaaldeuren niet het geval. Doordat deze zijdelings openen kunt u er direct in en uit lopen. Bijvoorbeeld handig als u er met de fiets, motor of kruiwagen doorheen wilt. U kunt de zijdelingse sectionaaldeur gemakkelijk openen tot de ingestelde positie. U kunt gewoon rechtop de garage in en uit lopen, in plaats van gebukt.

2/Het plafond blijft vrij

Ruimtebesparend

Heeft u een garage met een laag plafond? Dan is een zijdelingse deur ideaal. U kunt dan het plafond nog gebruiken als opslagplek. Met een zijdelingse deur gebruikt u de ruimte in uw garage optimaal.

3/Hoge kwaliteit en veiligheid

Uitstekende veiligheid, geluiddemping en warmte-isolatie

Op het gebied van geluidsdemping zijn de volgeschuimde panelen van 43 mm dik toegevoegd. Deze dienen voor uitstekende geluidsdemping en warmte-isolatie. Daarnaast is het deurblad erg stabiel en makkelijk schoon te maken. Op het gebied van veiligheid zijn er de vingerklembeveiliging en uitschakelautomaat. De vingerklembeveiliging zorgt ervoor dat vingers niet bekneld kunnen raken en de uitschakelautomaat stopt onmiddellijk bij contact met een object. Extra veilig dus!

4/Oppervlak en kleur kiezen

Woodgrain

U kunt zelf het oppervlak kiezen. Kies bijvoorbeeld voor Woodgrain. Dit heeft een natuurgetrouw zaagsnede motief en ziet er erg robuust op. U kunt ook kiezen voor het fijn gestructureerde en elegante New Silkgrain og voor Decograin Golde Oak, met een naturel houtkarakter.

Profilering

U kunt kiezen voor de M-profilering, een profilering met bredere panelen (L-profilering) of brede panelen met vlakken (Cassetten).

Verschillende kleuren

U heeft keuze uit vijftien voorkeurkleuren.