ThermoSafe

Maak gebruik van onze tijdelijke Europa voordeur actie 2016!

Europa-actie >

De ThemoSafe behoort samen met de ThermoCarbon tot een nieuwe generatie voordeuren. Deze voordeuren zijn bijzonder veilig, isoleren uitstekend en hebben een elegante uitstraling. Daarnaast zijn ze gemaakt van aluminium, wat nog meer voordelen levert zoals een zeer goede geluidsdemping, onderhoudsarm en een grote stabiliteit. Na jaren zien deze deuren er nog steeds als nieuw uit. U kunt zelf het motief en de kleur bepalen; van modern en strak tot klassiek en chique.

1/Elegante entree

Deurstijlen zonder zichtbare omlijsting

De omlijsting van de ThermoSafe deuren zijn onzichtbaar, waardoor er een mooie en ruime aanblik ontstaat. Daarnaast is op deze manier het binnen aanzicht in harmonie met de binnendeuren in uw huis.

2/Hoge warmte isolatie

Bespaar op uw energierekening

U verliest erg weinig warmte met de ThermoSafe. De voordeur is erg geschikt voor lage-energiehuizen, het heeft namelijk een U-waarde tot 0,8 W/m2K. Hier zorgt het 73 millimeter dikke deurblad en de drievoudig thermisch isolerende beglazing voor.

3/Goed beveiligd

Met splintervrije beglazing en een vijfvoudig slot

In huis moet u zich veilig voelen. En dat is zeker het geval met de ThermoSafe met een vijfvoudig slot. Drie stalen haken en twee grendels draaien in stalen slotplaten wanneer de deur gesloten wordt. De scharnierzijde is daarnaast ook beschermd tegen optillen en zelfs de beglazing draagt bij aan de veiligheid. Mocht de beglazing breken, dan blijven de glassplinters aan de inloggende folie kleven. Op deze manier raakt niemand gewond. Doorgrijpen wordt op deze manier ook vrijwel onmogelijk.