ThermoPro en ThermoProPlus

Maak tijdelijk gebruik van onze Europa actie voordeuren 2016!

Europa-actie >

De voordeuren van Hörmann zijn vanzelfsprekend van een hoge kwaliteit. U vindt altijd een voordeur die veilig en betrouwbaar is, en helemaal bij u en uw woning past. Kies bijvoorbeeld voor de ThermoPro; een volledig stalen deur met vijfvoudig slot. Het is een energiebesparende deur die een stijlvol visitekaartje afgeeft door het vleugel overdekkende deurblad. U kunt ook kiezen voor de Plus variant. Deze heeft een hogere warmte-isolatie en een doorlopende veiligheidsrail.

1/Een stijlvolle keuze

Een deur die bij u en uw woning past

De ThermoPro voordeuren hebben een modern design. De omlijsting is namelijk niet zichtbaar, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant waardoor de deur ruim en elegant oogt. Daarnaast past het vlakke deuraanzicht uitstekend bij uw binnendeuren en kunt u natuurlijk kiezen uit veel verschillende kleuren en motieven zodat u een deur heeft die goed bij uw gevel past.

2/Een energiebesparende voordeur

Houdt de warmte in huis

De ThermoPro Plus en ThermoPro hebben een hoge warmte isolatie door het dikke vol geschuimde deurblad. De U-waarde van een deur mag tegenwoordig niet hoger zijn dan 1,65 W/m2 K. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. Aan deze eis voldoen onze deuren ruimschoots, met 1,2 en o,8 W/m2 K. De warmte blijft op deze manier in uw huis, en u bespaart ook nog eens energie. U ziet hiernaast een dwarsdoorsnede van de ThermoPro (links) en de ThermoPro Plus voordeur (rechts).

3/Een veilige voordeur

Meervoudige vergrendeling

Onze voordeuren geven u een veilig gevoel doordat deze standaard voorzien zijn van een meervoudige vergrendeling. De scharnierzijde wordt daarnaast ook beveiligd, bij de ThermoPro met drie stalen bouten en bij de ThermoPro Plus zelfs door een over de volledige deurhoogte doorlopende veiligheidsrail. Zo wordt het bijna onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.