ThermoCarbon

De ThermoCarbon is onevenaarbaar. Het hoort tot de absolute top. Het is voorzien van een hoge veiligheidsuitrusting met een drie- tot viervoudige, splintervrij beglazing, verborgen scharnieren en een negenvoudig slot. Daarnaast is de warmte isolatie ook uitstekend met een U-waarde van maximaal 0,47 W/m2K; dus erg geschikt voor zeer zuinige woningen. Naast hoge geluidsdemping biedt de ThermoCarbon nog veel meer voordelen van een aluminium deur. Natuurlijk kunt u een design en kleur naar keuze kiezen, zodat deze helemaal past bij uw smaak en huis.

1/De beste isolatie

Maximale warmte isolatie

De ThermoCarbon is een echte isolatie kampioen. U verliest amper warmte met de U-waarde van maximaal 0,47 W/m2K. Dit komt onder andere door het met carbon-glasvezels versterkte vleugelprofiel, de meervoudige thermische isolatiebeglazing en het 100 millimeter dikke deurblad. Deze deur is dus uitermate geschikt voor passiefhuizen die maar een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. Wilt u besparen op uw energiekosten, dan is dit een zeer aantrekkelijke voordeur.

2/Ongekende veiligheid

De hoogste veiligheid voor u en uw gezin

Met slechts één draai van de sleutel biedt de ThermoCarbon u toch ultieme beveiliging. De deur is daarnaast voorzien van een negenvoudig slot dat bestaat uit vier stalen pennen en vijf stalen draaigrendels. De scharnieren zijn verborgen en zijn beveiligd tegen optillen, terwijl de rozet in het deurblad goed beschermt tegen het doorboren van de profielcilinder. Door de dikke, gelaagde, splintervrije beglazing bent u beschermd tegen snijwonden en maakt doorgrijpen praktisch onmogelijk. Kiest u voor de ThermoCarbon, dan kiest u voor de meest veilige voordeur!

3/Aan alles gedacht

Design handgrepen

Al onze deuren zijn voorzien van roestvrijstalen handgrepen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een geïntegreerde handgreep die u kunt afstemmen op de kleur van uw deur.

Verborgen scharnieren

De scharnieren van de ThermoCarbon zijn verborgen en niet te zien aan zowel de binnen- als de buitenkant. Dit is zowel een veilige als een smaakvolle oplossing.

Geteste veiligheid tot RC4

Met RC2, 3 of 4 kunt u kiezen voor verhoogde veiligheid. De diverse inbraak werende uitrustingen zijn zorgvuldig getest. Daarnaast verandert een extra veiligheidsuitrusting niets aan het aanzicht; de deur blijft optisch erg aantrekkelijk.