Sectionaaldeur

Maak tijdelijk gebruik van onze Europa actie 2016!

Europa-actie >

Heeft u minder ruimte in en rondom de garage? Dan is een sectionaaldeur een goede optie. Deze openen namelijk recht naar boven en liggen onder het plafond; dit werkt erg plaatsbesparend. Zo kunt u gemakkelijk voor en in de garage parkeren. Wat voor garageopening u ook heeft; sectionaaldeuren kunnen in iedere garageopening worden ingebouwd. Een sectionaaldeur biedt net wat meer op het gebied van comfort, design en veiligheid vergeleken met de klassiekere varianten. Dit komt doordat ze een grotere doorrijbreedte bieden en optimaal zijn afgedicht. Sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, motieven en oppervlakken en ze bieden verschillende voordelen:

1/Uitermate veilig

Van uitschakelautomaat tot optilbeveiliging

Sectionaaldeuren van Hörmann zijn uitermate veilig. Zowel tegen inbrekers als voor gebruikers. Vingers en kinderhanden kunnen niet bekneld raken door gepatenteerde vingerklembeveiliging en ingebouwde, verborgen veren. Daarnaast zijn de sectionaaldeuren van Hörmann ook voorzien van een betrouwbare uitschakelautomaat. Mocht er iemand onder de sluitende deur doorlopen, dan stopt deze direct. Maar ook tegen inbrekers zijn sectionaaldeuren goed beveiligd. Met een volledig mechanische optilbeveiliging werkt deze ook zonder stroom; dus ook als de hoofdschakelaar wordt uitgezet als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

2/Erg comfortabel

Alle ruimte bij het parkeren en binnen rijden

Bij sectionaaldeuren heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang doordat de deur verticaal opent en de panelen in de looprails geleid worden. Hierdoor profiteert u van veertien centimeter meer ruimte bij het binnen rijden van uw auto. Heeft u een bredere auto en een wat kleinere garage? Dan is een sectionaaldeur dus een goede oplossing. U kunt vervolgens op uw oprit nog een auto kwijt dankzij de verticale constructie van de deur. Deze kan dus nog steeds open, ook als er een auto voor staat. Met de afstandsbediening bedient u de deur makkelijk.

3/Hoogwaardige isolatie

Energiebesparend en milieuvriendelijk

Regen, wind en sneeuw worden bij de sectionaaldeuren van Hörmann buiten gehouden door weerbestendige en duurzame afdichtingen aan de vier zijden. Daarnaast zorgen de middendichtingen tussen de panelen bij dubbelwandige deuren voor een nog betere afdichting. Ook als er kleine vloeroneffenheden zijn, zorgt het gummi-afdichtingsprofiel, onder aan het deurblad, ervoor dat weersomstandigheden geen invloed hebben. Het is daarnaast ook nog mogelijk om vloerafdichtingen met ventilatieroosters of –sleuven te laten plaatsen om toch frisse lucht binnen te laten.