Roldeur

Tegenwoordig is er steeds meer behoefte aan meer ruimte. Vanuit de vraag naar meer ruimte en meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Hierbij blijft uw plafond vrij en kunt u tot vlak voor de deur parkeren. De RollMatic openen en sluiten is erg gemakkelijk. Bij ons ontvangt u een roldeur in een uw voorkeurskleur zonder meerprijs te betalen.

1/Constructie die plaats bespaart

De Hörmann RollMatic past altijd!

Wat voor garageopening u ook heeft, bij roldeuren maakt dat niet uit. Of uw roldeur nu afgeschuind is, rechthoekig of met segment- en rondbogen; de Hörmann RollMatic past altijd. Doordat de deur verticaal opent wordt er veel ruimte in de garage gecreëerd. Doordat het plafond vrijgehouden wordt kunt u deze als extra bergruimte gebruiken. U kunt ook tot vlak voor de deur parkeren.

2/Gemakkelijk te onderhouden

Vuilafstotend en makkelijk te reinigen

Doordat het RollMatic-deurprofiel gemaakt is van corrosiebestendig, hoogwaardig aluminium en standaard is uitgerust met een moderne aandrijvingstechniek, is deze onderhoudsvriendelijk. Daarnaast wordt de aandrijving ook nog buiten de unit aangebracht om het onderhoud nog gemakkelijker te maken. De roldeur oogt chic en modern door het gladde oppervlak van de aluminium profielen. Hierdoor is het ook makkelijk te reinigen. Door een weerbestendige laklaag blijft de frisse geur gegarandeerd.

3/Vrijwel geruisloos

Dankzij uitgekiende techniek is de roldeur veilig en stil

De roldeur wordt ontzien doordat het starten en stoppen erg subtiel en geruisloos verloopt. De deur is veilig en stil dankzij de uitgekiende techniek. De uitschakelautomaat zorgt er bijvoorbeeld voor dat de deur direct tot stilstand komt als deze in contact komt met een obstakel.