Parkeergaragedeur

Bekijk deze garagedeuren bij een winkel bij u in de buurt

Maak een afspraak

Kiest u voor duurzaamheid, dan kiest u voor een Hörmann parkeergaragedeur. Onze parkeergaragedeuren zijn namelijk ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze gaan erg lang mee, zijn veilig, onderhoudsarm en hebben een erg soepele deurloop. U kunt de parkeergaragedeuren helemaal afstemmen op uw eigen wensen. Kies uit verschillende vormgevingsmogelijkheden en voor een schuif- of kanteldeur. U kunt er nog jaren mee vooruit!

1/Kanteldeur of schuifdeur

Kies voor de parkeergaragedeur die bij u past

Kiest u voor een kanteldeur of voor een schuifdeur? Beiden hebben ze verschillende voordelen. Zo zwenkt het deurblad van de kanteldeur minimaal uit, wat erg prettig is als de ruimte voor de garage erg beperkt is. Ook is de kanteldeur vrijwel onderhoudsvrij door de onverslijtbare tegenwicht techniek. De schuifdeur heeft een geringe inbouwdiepte en in behalve plaatsbesparend ook erg veilig.

2/Verschillende motieven

Kies uit diverse vormgevingsmogelijkheden

Of u nu kiest voor de kantel- of schuifdeur, er zijn veel verschillende vormgevingsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor vlakke aluminium of juist voor stalen plaatvullingen. Of kies voor beglazing of ventilatieroosters in de deur. Deze mogelijkheden kunt u ook combineren. U kunt ook een zelfgekozen bekleding op het frame laten aanbrengen. Zo kan de deur optimaal in het bestaande gevelaanzicht worden geïntegreerd.

3/Meer dan een garagedeur

Diverse aandrijvingen

Kies bijvoorbeeld voor de SupraMatic T en H of kettingaandrijving die ideaal is voor garages met een capaciteit tot 50 of tot 100 parkeerplaatsen. Met een soft-start en soft-stop wordt de deur en de aandrijving ontzien en wordt er gezorgd voor een zachte, bijna geruisloze deurloop.

Extra toebehoren

U kunt de aandrijvingen laten uitbreiden met extra toebehoren zoals rijbaanregeling, verkeerslichtenaansluiting of een sleutelschakelaar.

Loop- en zijdeuren

U kunt kiezen voor een loopdeur of een zijdeur. Een loopdeur is erg handig; hiermee is een extra doorgang naast de garagedeur niet nodig. Kiest u voor een zijdeur, dan wordt deze altijd geleverd met hetzelfde aanzicht als de garagedeur.