Openslaande garagedeuren

Maak gebruik van onze tijdelijk onze garagedeur actie!

Bekijk actie >

Met openslaande garagedeuren is het erg makkelijk om bijvoorbeeld tuinapparaten of fietsen uit de garage te halen. Deze openslaande, geïsoleerde, tweevleugelige garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Op deze manier blijft de klassieke uitstraling behouden net als de huidige functionaliteit en veiligheid.

1/Stevig en goed geïsoleerd

Materialen van de beste kwaliteit

Bij onze openslaande garagedeuren wordt alleen gebruikgemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Zo zorgen dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim voor de nodige stevigheid en kan zo een lange levensduur gegarandeerd worden. Ook kan met dit materiaal goed geïsoleerd worden en dus warmteverlies tegengegaan worden. Wordt de garage gebruikt als bijvoorbeeld een hobbyplaats? Dat is dat ideaal.

2/Drie varianten openslaande garagedeuren

Links de NT 80-2/TC-80-2, rechts de NT 60-2

Welk model voldoet aan uw eisen?

Er zijn drie verschillende uitvoeringen van openslaande garagedeuren van Hörmann. U kunt kiezen voor de uiterst solide basisversie NT 60-2 of voor de thermisch geïsoleerde varianten NT 80-2 en TC80-2. Met deze twee varianten wordt de warmte nog beter binnen gehouden en worden dieven buiten gehouden. Deze deuren beschikken namelijk over een 5-voudige vergrendeling, en dat is wel zo prettig als uw waardevolle spullen opbergt in uw garage.

3/De garagedeur naar uw wens

Stel de perfecte deur samen

U kunt de openslaande garagedeuren aan uw wensen aanpassen. Kiest u voor blauwe panelen met het Woodgrain-oppervlak of voor klassieke witte Silkgrain panelen? U kunt er ook voor kiezen om een raam in de deur te laten plaatsen. Kies uit verschillende motieven, kleuren, oppervlakken, handgrepen en scharnieren. U kunt ook kiezen voor een deurdranger met vaststelmogelijkheid voor meer comfort.