Kanteldeur

De echte Hörmann Berry kanteldeur vindt u bij Verkoelen Garagedeuren. Door het tijdloze design, de uitgekiende techniek en de uitstekende veiligheid is deze kanteldeur erg populair. Door ruim 50 jaar kennis in deze deuren te stoppen wordt de beste kwaliteit gegarandeerd, evenals duurzaamheid en bescherming van het materiaal.

1/Dubbele vergrendeling

Berg uw eigendommen veilig op

Autodiefstallen komen helaas vaak voor. Daarom is het erg belangrijk dat onze kanteldeuren goed beveiligd zijn. De Berry-kanteldeur is daarom uitgerust met twee grendels. Bij het sluiten worden de deurbladhoeken tegen het kozijn bevestigd. Op deze manier is optillen bijna onmogelijk. Het is ook mogelijk om nog een driepuntvergrendeling toe te laten voegen. Met deze goed beveiligde kanteldeuren zijn al uw eigendommen, inclusief uw auto, goed beschermd tegen diefstal.

2/Gemakkelijk de garage in en uit

Kanteldeur is handig te openen met de afstandsbediening

U hoeft niet meer met de hand de garagedeur op te tillen als u bij aanschaf van de kanteldeur direct een aandrijving koopt. Dan kunt u de garagedeur comfortabel openen en sluiten. Zo kunt u kiezen uit twee soorten aandrijvingsvarianten en aan uitgebreid assortiment aan afstandsbedieningen. Met één druk op de knop rijdt u bij alle weersomstandigheden gemakkelijk naar binnen.

3/Individuele vormgeving

In dezelfde stijl als uw huis

U heeft een vrije keus uit verschillende kleuren en exclusieve elementen. Kiest u wel of niet voor een geïntegreerde loopdeur? Met of zonder beglazing? Daarnaast zijn er ook nog verschillende oppervlakken en motieven mogelijk. Zelfs een volledig individueel design is mogelijk. Zo kunt u zelfs de deur in de gevel integreren door middel van paneelbekleding. U kunt alle mogelijkheden bekijken in onze brochure.