Inrithekaandrijving

Zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein oprijden. Het kan met de Hörmann aandrijving waarmee u op afstand uw draai- of schuifhek kunt openen. Met de innovatieve aandrijvingsvarianten van Hörmann, de LineaMatic voor schuifhekken, de RotaMatic Accu waarbij geen stroomaansluiting benodigd is en de RotaMatic voor draaihekken, is er altijd een keuze die bij uw inrithek past. Veilig, robuust, en vrijwel geruisloos.

1/Veilig

Hoge betrouwbaarheid

Veiligheid is erg belangrijk, daarom zijn onze inrithekaandrijvingen in elke fase van het openen en sluiten veilig en betrouwbaar. Het hek stopt bijvoorbeeld onmiddellijk bij contact met een plotseling obstakel. Met standzuilen met fotocellen wordt extra veiligheid gebogen. Wordt de fotocelstraal onderbroken, dan stopt het inrithek direct. Erg ideaal voor gezinnen met kinderen.

In de LineaMatic en RotaMatic is ook het BiSecur radiosysteem opgenomen. De handzenders van Hörmann zijn allemaal voorzien van dit veilige systeem. Het systeem is net zo veilig als online bankieren. Met een andere afstandsbediening is uw hek niet te kraken. Daarnaast biest BiSecur u extra comfort doordat u met één druk op de knop op uw handzender kunt zien of uw inrithek echt gesloten is. Als u het inrithek niet altijd in het zicht heeft is dit erg handig.

2/Bijna geruisloos

Geen overlast

Met de soft start en soft stop zorgen de Hörmann inrithekaandrijvingen voor een veilige en zachte hekloop. Zonder haperen wordt het hek bij het openen in beweging gebracht en bij het sluiten wordt deze zacht afgeremd. Op deze manier wordt de aandrijving, het inrithek en de zenuwen van u en uw buren ontzien.

3/Robuust

Lange levensduur

Met het oog op de mechanische belasting zijn onze inritaandrijvingen robuust en van zeer hoge kwaliteit. Het weerbestendige en duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Voor koude gebieden ontvangt u de RotaMatic met geïntegreerde verwarming (tot -35°C).

4/Te allen tijde smart en wereldwijd

U kunt met de Hörmann BiSecur Gateway met smartphone app uw inrithek- en garagedeuraandrijvingen, maar ook uw andere elektrische toestellen die voorzien zijn van draadloze Hörmann-ontvangers, zoals lampen besturen vanaf uw smartphone of tablet. De app toont daarnaast ook de actuele positie van uw garagedeur of inrithek en laat zien of alles op slot is of niet.