Garagedeuren

Een garagedeur van Hörmann zorgt voor dagelijks plezier. De garagedeuren sluiten geruisloos en gemakkelijk. U kunt snel uw auto naar binnen en naar buiten rijden. Daarnaast kunt u altijd een garagedeur kiezen die helemaal bij de uw woning past. Een garagedeur van Hörmann is stijlvol en maakt de uitstraling van uw woning compleet. Zo kunt u ook van uw garagedeur genieten als u de auto niet nodig heeft. Een garagedeur van Hörmann staat voor zichtbare kwaliteit, een lange levensduur en dagelijks gebruiksgemak.

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Bekijk Sectionaaldeuren

Berry kanteldeuren

De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur overtuigt door haar veiligheid, een tijdloos design en een uitgekiende techniek.

Bekijk Berry kanteldeuren

RollMatic roldeuren

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen.

Bekijk RollMatic roldeuren

Zijdelingse deur HST

Een slimme oplossing van Hörmann: de nieuwe zijdelings sectionaaldeur. Deze garagedeur opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uit wilt. De sectionaaldeur is elegant, praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Bekijk Zijdelingse deur HST

Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.

Bekijk Openslaande garagedeuren

Deuren voor parkeergarage

Met een Hörmann-deur voor uw collectieve garage, kiest u voor duurzaamheid. Onze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Bekijk Deuren voor parkeergarage