Garagedeuraandrijving

Vanuit uw auto de garagedeur openen. Dat is wel zo prettig. Zo hoeft u niet door weer en wind, of midden in de nacht, de auto uit om de garagedeur te openen. Met de Hörmann garagedeuraandrijvingen kunt u uw garagedeur snel, veilig en comfortabel, met één druk op de knop vanuit uw auto openen. Met de keuze uit drie varianten vindt u altijd de juiste aandrijving voor uw garagedeur. Zoals de comfortabele en snelle SupraMatic. De voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, een aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting. U bent er bij elke aandrijving van verzekerd dat de deur altijd aangenaam zacht, zonder horten en stoten opent en sluit, met dank aan de soft-start en soft-stop. Met minder dan 1 watt energieverbruik in stand-by modus, zijn alle aandrijvingen bijzonder zuinig.

1/Turbosnel

Snelle deuropening

U bent sneller de garage in en uit met een aandrijving die ervoor zorgt dat de garagedeur 50% sneller opent. Dit is het geval met de SupraMatic aandrijving. Ligt uw garage bijvoorbeeld aan een verkeersweg? Dan is dit ideaal. Het zorgt voor meer comfort en minder stress.

Kijkt u ook eens naar onze korte film ‘Het duel’ op: www.hormann.nl/videos

2/Betrouwbaar

Betrouwbare uitschakelautomaat: praktisch en kindveilig

De garagedeur stopt direct bij contact met een onvoorziene hindernis met deze betrouwbare uitschakelautomaat. Het plaatsen van een fotocel biedt nog meer veiligheid: deze ontdekt personen en voorwerpen contactloos en vlakbij de deur. Deze wordt standaard meegeleverd bij de SupraMatic P aandrijving.

3/Dubbele beveiliging

BiSecur radiosysteem en optilbeveiliging

De optilbeveiliging klikt automatisch in de aanslag van de geleidingsrail wanneer de garage zich sluit. Zo krijgen inbrekers het erg moeilijk. De garagedeur is zo namelijk direct vast vergrendeld en daarmee uitermate goed beveiligd tegen optillen. Deze vergrendeling functioneert ook bij stroomuitval, hij werkt namelijk puur mechanisch; in tegenstellingen tot aandrijvingen van andere fabrikanten.

BiSecur biedt nog meer extra beveiliging voor de standaard handzender bij de aandrijving. De BiSecur maakt van uw garagedeur een kluisdeur; het staat voor bi-directionele radiosysteem. De uiterst veilige codering is net zo veilig als de beveiliging van internetbankieren. U kunt met één druk op de knop controleren of de garagedeur dicht of open is, wat erg handig is als u de deur niet direct in het zicht heeft. De speciale sluitfunctie meldt dat de deur gesloten is, zodat u zeker weet dat uw sluitbevel ook is uitgevoerd.

 

4/Te allen tijde smart en wereldwijd

U kunt met de Hörmann BiSecur Gateway met smartphone app uw inrithek- en garagedeuraandrijvingen, maar ook uw andere elektrische toestellen die voorzien zijn van draadloze Hörmann-ontvangers, zoals lampen besturen vanaf uw smartphone of tablet. De app toont daarnaast ook de actuele positie van uw garagedeur of inrithek en laat zien of alles op slot is of niet.