Accessoires

Hörmann biedt een grote reeks aan accessoires voor haar aandrijvingen, waaronder design handzenders in verschillende ontwerpen en kleuren. BiSecur staat in het teken van toekomstgerichte techniek voor de veilige en comfortabele bediening van verlichting, inrithekken, garagedeuren en veel meer. Wat nog meer comfort biedt, is het opvragen van de deurpositie. U kunt met één druk op de handzender zien of uw garagedeur gesloten of open is.

1/Voor iedereen

Kies voor een kleur die bij u past

U heeft een keuze uit veel verschillende ontwerpen en kleuren handzenders. Kies voor een titanium- of houtoptiek die volledig past bij uw auto interieur. Of juist voor een felle en opvallende kleur. De keuze is volledig aan u!

Ongevoelig voor storingen

De handzenders zijn ongevoelig voor storingen en hebben een stabiele reikwijdte door de 128-bits codering. Daarnaast is de zeer robuuste behuizing en ingebouwde antenne schokbestendig. Als u een tweede handzender heeft, kunt u de gecodeerde overdracht gemakkelijk kopiëren van handzender naar handzender.

2/Geschikt voor binnen en buiten

Kies voor een vingerscanner of codeschakelaar

Hoe wilt u uw garagedeur of inrithek automatisch bedienen? Kiest u voor een sleutelschakelaar, een onverwisselbare vingerafdruk of voor een getallencode of transpondertechniek? De keuze is geheel aan u. U kunt de bediening natuurlijk ook verwerking en een standzuil. Dit is efficiënt en stijlvol tegelijk.