Aandrijvingen

Met de aandrijvingen van Hörmann, gaat er een wereld voor u open. Met de juiste deur kunt u bijna elke deur automatisch laten openen en sluiten, gemakkelijk met één druk op de knop of met een sensor. U vindt altijd de juiste aandrijving die bij uw garagedeur past, door de ruime keuze die u vindt bij Hörmann. We bieden stille en veilige aandrijvingen voor zowel inrithekken en garagedeuren die er met de krachtige motoren voor zorgen dat u, ook als er veel wind staat ervoor, gemakkelijk in en uit kunt rijden. Snelheid en veiligheid spelen ook een belangrijke rol voor onze aandrijvingen voor industriële omgevingen. Ontdek de mogelijkheden zelf!

Aandrijvingen voor garagedeuren

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen opent u uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met een druk op de knop vanuit uw auto.

Bekijk Aandrijvingen voor garagedeuren

Aandrijvingen voor inrithekken

Open uw draai-of schuifhek met een Hörmann aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken en de RotaMatic voor draaihekken.

Bekijk Aandrijvingen voor inrithekken

Accessoires

Hörmann heeft voor haar aandrijvingen een grote reeks aan accessoires, waaronder een serie design handzenders in diverse kleuren en ontwerpen. BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

Bekijk Accessoires